Tjänster | www.xn--murarelidkping-4pb.se

Tjänster

Tjänster

Du kan vända dig till oss oavsett vad det är för murartjänster du har behov av. Vi är ett nytt företag, men det finns samtidigt 15 års erfarenhet av arbete som murare och plattsättare. Du kan alltså känna förtroende för att arbetet blir bra gjort om du väljer oss när du funderar på murare i Lidköping. Du kan anlita oss som privatperson eller företag, även bostadsrättsförningar går bra. Vi utför arbeten på alla sorters byggnader, och anpassar våra tjänster utifrån dina och byggnadens behov.

Fasadputs

Har din fastighet börjat se sliten ut eller har den rentav fått skador? Hör av dig till en murare i Lidköping för att se över fasaden! Gör du en fasadputs i tid kan det hindra att fler skador uppstår. Med en putsad fasad i bra skick får byggnaden hjälp att hålla fukten ute, vilket också minskar risken för mögel och fuktskador på huset. Dessutom gör en putsning av fasaden att hela byggnaden får ett lyft och blir som ny!

Plattsättning

Behöver du hjälp med plattsättning kan du alltid vända dig till oss, som inte bara har lång erfarenhet av att vara murare i Lidköping utan också av att arbeta med plattsättning. Vi utför plattsättning av alla slag och kan till exempel skapa helkaklade badrum eller lägga klinkers.

Mureri

Mureri är det vi brinner lite extra för, och det kan vara fler olika saker än du kanske tänker dig. Till exempel räknas putsning av fasader som mureri. Vi kan förutom fasadputs stå för att bland annat mura nya skorstenar, montera kakelugnar eller utföra andra arbeten där du kan behöva en murare i Lidköping.

Skorstensrenovering

När en skorsten fått skador är det viktigt att åtgärda för att säkerheten i huset ska vara fortsatt god. Vi kan stå för alla sorters renoveringar av skorstenar, både mindre och större jobb. Vi kan åtgärda både äldre och nyare skorstenar som drabbats av problem. Hör av dig till oss så diskuterar vi vad som kan behöva göras – vi kan också komma ut och titta på skorstenen och se vad problemet är och vad vi kan göra åt det.

Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

(Lämna tom)