Om oss | www.xn--murarelidkping-4pb.se

Om oss

Om oss

Letar du efter en murare i Lidköping med omnejd, som har god kunskap inom mureri och plattläggning, lång erfarenhet och som alltid sätter kundens behov i centrum? Då har du hittat rätt! Vi arbetar alltid med att skapa ett arbete med hög kvalitet, samtidigt som vi håller nere kostnaderna. Vi har koll på detaljerna, men ser alltid till helheten. Vi är måna om att hitta miljövänliga och klimatsmarta lösningar, och framför allt har vi fokus på de behov du och din fastighet har.

Ny firma med lång erfarenhet

Järpås mureri är ett nystartat företag som samtidigt erbjuder mureri och plattsättning av en murare med lång erfarenhet. Muraren som står bakom företaget är en person som har 15 års erfarenhet av arbete i branschen, och som har all den kunskap som behövs för olika arbeten på dina fastigheter. Du kan lita på att arbetet utförs enligt branschens standard och med säkerhet i fokus. Tjänster som erbjuds är bland annat fasadputs, skorstensrenovering, mureri och plattsättning.

Vad finns vi?

Järpås är ett samhälle som ligger utanför Lidköping, och letar du efter en murare i Lidköping har du hittat rätt! Förutom att vi arbetar i Järpås och Lidköping tar vi uppdrag i hela närområdet, och kan utföra mureri, fasadputs och andra arbeten på olika håll i trakten. Så tveka inte att höra av dig om du finns i närheten men i en annan ort eller ute på landsbygden. Vi kommer gärna till dig, oavsett om du som vill anlita oss är en privatperson eller ett företag.

Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

(Lämna tom)